Gdzie moge sciagnac albo kupic wiecej kawalków klint eat wood (oprócz tych, które sa na Ich stronce)??? I moze by tak jakies info o koncertach? BYDGOSZCZ ZAPRASZA :):):)
Rehyka Gość
Wysłany: Czw Cze 16, 2005 8:19 pm
tesh jestem ciekawa;) bo choć te, które mam (czyli te ściągnięte ze stronki KEW) mi się jeszcze;P nie znudziły to jestem żadna tesh jakis innych kawałków;D pozdrawiam
wszystko w swoim czasie,autorytatywnie moge stwierdzic ze poza tym co na stronie kew nic wiecej niezarejestrowal wiec pozostaje tylko czekac lub zorganizowac jakis koncert i zeby sobie na zywo posluchac pozrawiam i witam na forum kew
no wlasnie jakos wiecje kawalkow mam nadizjze ze wszytko z czasme i jezlei chodzi o koncerty to Gdansk jak najbardzije zaprasza!!!!!!!!!!!! :] jak dlamnie to nawet juz jutro..:P :] chyba ze trzeba sie bedzie gdzies wybrac indzije te zmozna sie przjechac zeby sie spotkac, was na zywo posluchac itd... wiec kiedy koncert... :]
......And All The children Are Insane
Waiting for The Summer Rain.........
Wysłany: Wto Cze 12, 2007 3:49 pm
Kuźwa, taka zejedwabista kapela była, mówię powaznie. Szkoda, że okoliczności nie pozwoliły wykorzystac Waszego potencjału twórczego. Ciulnia z grzybnią.
...nauczyli Cię giąć kark do kolan
i wycierać im buty krawatem
swe marzenia składać w formie podań
oto Ty - przeciętny obywatel...
no co ty Krecha teraz w No Wlasnie bebni..? nic o tym nie slyszalem ale spoko luz, musze bardziej sie zainteresowac co oni tworza bo jak narazie moja znajomosc z ich tworczoscia to bycie kompletnie zajebanym na 3-4 koncertach
Wiek: 27 Płeć: Dołączył: 08 Sie 2006 Posty: 790 Skąd: z ławki nad wisłokiem
Wysłany: Wto Cze 12, 2007 9:20 pm
Kamaz napisał/a:
ale spoko luz, musze bardziej sie zainteresowac co oni tworza bo jak narazie moja znajomosc z ich tworczoscia to bycie kompletnie zajebanym na 3-4 koncertach
słuchajac ich numerów z gejspejsa to raczej niewiele straciłes
kokaina przeżyła się jak przeżytek - heroina wraca w wielkim stylu ...
Ja również ubolewam z tego powodu ale bartek tradycyjnie zawita do polski w sierpniu lub lipcu i skoro studio skończone to moze w tym roku uda się coś nagrać, podkreślam słowo "może" bo większe szanse są na to że skończy się to tak jak w zeszłym roku czyli wielkim niczym.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum